Avtomobil pozimi umažemo še prej, kot v poletnem času. Pogosteje umazani čevlji se hitro pokažejo kot umazanija na preprogah ali celo na sedežih. Zato se marsikdo tudi pozimi odloči, da svoje vozilo pripelje na globinsko čiščenje. In avtomobilski sedeži se spet svetijo, kot novi.

Se še spomnite, kakšen je bil vaš avtomobil, ko ste ga novega pripeljali iz trgovine? Kako je dišal, se svetil, in kako brezhibna je bila videti njegova notranjost? Z globinskim in kemičnim čiščenjem notranjosti lahko poskrbite, da bo takšen tudi sedaj – da boste ponovno z veseljem sedli vanj in imeli občutek, da je vozilo kot prerojeno.

Kemično in globinsko čiščenje vozila izvajamo z najsodobnejšimi aparaturami in čistilnimi sredstvi, ki temeljito očistijo, a hkrati ne poškodujejo materialov. Postopek temeljitega kemičnega čiščenja je natančen in zaradi tega tudi dolgotrajen, zato je zanj nujna predhodna rezervacija oziroma naročilo. Kemično čiščenje CELOTNEGA VOZILA (strop, armatura, tapete, sedeži, tla, prtljažnik…) traja okoli 8 ur, zato je najbolje vozilo prevzeti naslednji dan. Delno kemično čiščenje (npr. samo sedeži ali tepih) pa običajno traja med 3 in 4 urami.

Ali je mogoče globinsko čiščenje tudi pozimi?

V Vulkanizerstvu Groš imamo specializiran ogrevalni stroj, ki pomaga posušiti sveže očiščene avtomobilske prevleke. Tako lahko proces globinskega ali kemičnega čiščenja počnemo tudi, ko so nizke zunanje temperature.

Stroj za ogrevanje sedežev omogoča hitro sušenje

Zaupajte certificirani ekipi

Vulkanizerstvu Groš smo certificirani za globinsko in kemično čiščenje, zato ste lahko prepričani, da boste vaše vozilo predali najboljšim strokovnjakom. Pri svojih storitvah se zadovoljimo zgolj z najboljšimi rezultati, zato uporabljamo zgolj specializirana visoko kakovostna čistila, ki ne vodijo v poškodbe materialov. Poleg neagresivnih čistil, prijaznih tako avtomobilu kot zdravju ljudi, uporabljamo tudi profesionalne čistilne naprave, ki nam omogočajo, da se posvetimo vsakemu trdovratnemu madežu in prikriti umazaniji, pa naj bo ta na tekstilu, usnju, plastiki ali lesu.