ROČNO PRANJE IN SKRB ZA DETAJLE

Imate radi čist avto, saj verjamete, da odnos do vašega jeklenega konjička priča o tem, kakšen človek je njegov lastnik? Si želite, da bi bil vaš avto videti urejen za mestno promenado, ne pa, kot da ste ravnokar pripeljali z blatne poti? Pranje vozila je dandanes povsem enostavno, tudi če zanj sami nimate časa oziroma nimate za pranje niti primernega prostora niti opreme.

Avtopralnica je najboljša rešitev za hitro avtomatsko ali ročno pranje vozila, poleg zunanjosti pa vam lahko po dogovoru očistijo tudi notranjost. In med tem, ko je vaš avto v obdelavi, vam ni treba čakati ter izgubljati časa, kajti vaše vozilo lahko prevzamemo na dogovorjenem mestu, ter vam ga tja tudi vrnemo. Nudimo namreč možnost prevzema vozila v okolici našega servisa (Črnuče, Trzin, Bežigrad, Šiška, Zelena Jama, BTC, Sneberje, Zadobrova, Beričevo, Dol, Brinje, Ježica, Gameljne, Ruski car, … radij nekje 10-15 km – odvisno od cestne povezave). To je še posebej učinkovit sistem za podjetja in podjetnike, katerim prihranek časa vedno pomeni tudi prihranek denarja. Če želite med pranjem počakati pri nas, pa tudi prav – ponudili vam bomo brezplačno kavico.

Kako poteka profesionalno čiščenje vozila?

Naša avtopralnica poskrbi za zunanje ročno pranje vozila, ki ga pričnemo s temeljitim spiranjem vozila z visokotlačnim čistilcem. Sledi razpršitev čistila na prednji del vozila in pragove za odstranitev trdovratnih madežev in ponovno spiranje. Druga faza vsebuje temeljito šamponiranje, odstranjevanje mušic in ponovno spiranje. Posvetimo se tudi platiščem, ki jih očistimo s posebnim čistilom ter speremo. Po vaši želji poskrbimo za voskanje vozila ter seveda za temeljito brisanje – tudi okoli vrat kabine in prtljažnega prostora. Postopek se zaključi s čiščenjem stekel z zunanje strani ter nanosom premaza oziroma zaščite pnevmatik. Ko je vozilo gotovo, je bleščeče in dišeče.

Kaj pa čiščenje notranjosti?

Poskrbimo za izpihovanje in brisanje prahu z armaturne plošče, premaz armaturne plošče in ostalih površin, čiščenje stopalk, temeljito sesanje tal, sedežev, prtljažnega prostora in predalov v vratih, sesanje tekstilnih oziroma čiščenje gumiranih preprog (na željo stranke gumirane preproge zaščitimo s premazom) ter čiščenje steklenih površin in vzvratnega ogledala. Da bo vožnja v avtu še prijetnejša, naša avtopralnica vedno poskrbi tudi z dišavo za vozilo.

V vulkanizerstvu Groš vam omogočamo tako čiščenje v avtopralnici kot ročno pranje vozila, pri delu pa uporabljamo najbolj kakovostna profesionalna čistila – prijazna do okolja, prijazna do zdravja, in tudi prijazna do vašega vozila, saj ne poškodujejo barve, laka ali kroma. Po želji vam lahko za dodatno zaščito barve in laka avtomobil tudi ročno povoskamo.

Vulkanizerstvo Groš se ukvarja tudi z vzdrževanjem voznih parkov za podjetja, saj čist avtomobil pogosto predstavlja tudi pozitiven vtis na stranke oziroma poslovne partnerje. Da podjetja z vzdrževanjem ne izgubljajo časa, njihova vozila brezplačno prevzamemo na dogovorjeni lokaciji, med tem, ko lahko podjetniki in zaposleni brez skrbi opravljajo svoje delo, se odpravijo na sestanek ali izobraževanje. Da bo pregled nad opravljenimi storitvami dosleden, pa poskrbimo z natančnim popisom. Skrbnike voznih parkov in podjetnike torej vabimo, da se za ročno pranje vozila ali pranje v avtopralnici obrnejo na nas – gotovo bodo navdušeni nad storitvijo, ki jim omogoča popolno brezskrbnost glede njihovega jeklenega konjička.