DIAMOND CUT POPRAVILO

Naša storitev Diamond Cut popravila platišč je vrhunska rešitev za obnovo in popravilo lahkih kovinskih platišč avtomobilov, ki so utrpela različne poškodbe ali obrabo. Z našo specializirano ekipo vam zagotavljamo hitro, zanesljivo in visokokakovostno obdelavo, ki bo vašim platiščem povrnila prvoten sijaj.

S postopkom Diamond Cut popravila izvajamo natančno struženje zgornje plasti platišča, kar omogoča učinkovito odstranitev prask, udarcev in drugih estetskih napak. Naša visokotehnološka oprema in stroji zagotavljajo dosledne rezultate, pri tem pa se prilagajajo specifičnostim vsakega platišča.

Pokličite nas

PRED IN PO POPRAVILU

Pri nas cenimo vaš čas, zato vam omogočamo hitro obdelavo in popravilo, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost. Uporabljamo vrhunske materiale in povsem nov CNC stroj, ki zagotavljajo dolgotrajno obstojnost popravila. Postopek popravila izvedemo tako, da platišča zaščitimo pred zunanjimi vplivi.

Za vrhunsko storitev Diamond Cut popravila platišč, ki bo vašemu vozilu povrnila estetski videz, se obrnite na nas. Naša strokovna ekipa bo poskrbela, da bodo vaša platišča zasijala v vsem svojem sijaju, hkrati pa vam bomo nudili izjemno izkušnjo storitve, prilagojeno vašim potrebam. Obrnite se na nas in prepričajte se o kakovosti našega dela!

Pokličite nas

RAZLIČNE VRSTE POPRAVIL PLATIŠČ

Obnavljanje zvitega videza platišč

Pri reševanju izziva popravila zvitih platišč se osredotočamo na natančno merjenje odstopanj in lokacijo poškodbe – informacije, ki jih dobimo z našim vizualnim pregledom. S točnimi podatki o odstopanjih vam lahko natančno predstavimo časovni okvir in stroške popravila. Na podlagi tega vam pustimo svobodo odločanja, ali je predlagana rešitev v skladu z vašimi pričakovanji.

Obvladovanje razpokanih platišč s tehniko varjenja

Enako kot pri drugih popravilih, tudi pri obnovi počenih platišč najprej izvajamo vizualno kontrolo škode. Razlika nastopi v tem, da so počena platišča v večini primerov tudi zvita, zato je pred postopkom varjenja pogosto potrebno izvesti tudi poravnavo. Naša ekipa strokovnjakov se natančno posveti vsakemu koraku, da doseže popolno obnovo vaših platišč in jim vrne prvotni sijaj. Če platišča ni mogoče varno popraviti vas o tem obvestimo. 

Popravilo izgleda

Preden se lotimo izjemno zahtevnega procesa popravila platišč, je nujno, da najprej podrobno pregledamo njihov vizualni videz. Ta prvi korak nam omogoča natančno oceno obsega popravila, potrebnega časa ter cenovne ustreznosti. Naše strokovno oči bodo razkrile morebitne poškodbe, ki jih nato lahko usmerjeno obravnavamo – bodisi s popravilom posameznih delov, kot so robovi ali oksidirane sredine, ali pa s celovito obnovo platišč in nato svežim nanosom laka.

Vulkanizerstvo in avtopralnica groš

Zasavska cesta 74,
1231 Ljubljana

Pokličite nas